Gabrysia w DT u Oli - pod opieka Labradory.info.pl

Labradory w Domach Stałych :)
Iter

Gabrysia w DT u Oli - pod opieka Labradory.info.pl

Post autor: Iter » 26 lipca 2023, 08:01

Gabrysia
Obrazek
______________________________________________________________________________________________________
maść: biszkopt
rodowód: brak
chip: nie
sterylizacja/kastracja: będzie wykonana
miejsce pobytu: DT Ostróda
______________________________________________________________________________________________________
Informacja dla zarejestrowanych użytkowników:
Jeżeli jesteś zainteresowany adopcją, prosimy, zapoznaj się z procedurami adopcyjnymi. Szczegóły znajdziesz:
tutaj.

Kontakt w sprawie adopcji: e-mail: infomaniak@labradory.info.pl

Iter

Re: Gabrysia w DT u Oli - pod opieka Labradory.info.pl

Post autor: Iter » 26 lipca 2023, 08:05

Obrazek

14.07.23
Mamy to! Chociaż do pełni szczęścia jeszcze kilka psiaków musi znaleźć miejsce, to druga dziewczynka - Gabrysia jedzie do naszego celebryty :) jakiego? Może zgadniecie ;)

Oczywiście dziewczynka potrzebuje czegoś na start - karma, suplementy.

Zbiórka na diagnostykę i leczenie będzie zrobiona, bo w tym momencie mamy pieniążki tylko dla stałych seniorów pod stałą opieką :(

Iter

Post autor: Iter » 26 lipca 2023, 08:08

Obrazek

16.07.23

Gabrysia właśnie dojechała do przechodniego domu tymczasowego, z którego wyruszy na Pomorze :)

Prawda, że wszystkie dziewczyny pięknie???
Gabrysia na pierwszym planie :)

Iter

Post autor: Iter » 26 lipca 2023, 08:10

Obrazek

18.07.23

Jutro wyruszam do docelowego domu tymczasowego!
Moja tymczasowa-tymczasowa opiekunka dała mi pierwszą pomoc i jutro wiezie do celu ❤️❤️❤️
Fajna z niej babka!!! Zresztą cała rodzinka była dla mnie super i przyjęli mnie jak swoją ❤️
Oby każdy człowiek był taki, to nie byłoby tyle cierpienia!

W dt…
Poza tym, że będę miała standardową procedurę - badania, sterylizację, naukę nowego życia, to…

Będzie się działo! Obiecuję Wam to!
Celebryta już ponoć na mnie czeka, a ja nie mogę doczekać się jego nauk 🤭

Gabrysia

Iter

Post autor: Iter » 26 lipca 2023, 08:13

Obrazek

21.07.23
Dzien dobry Ludzie ❤ Ta moja nowa tymczasowa siostra Gabrysia chyba zbyt swobodnie poczuła się na mojej kanapie 😎 Wasz Kazik 💛

Iter

Post autor: Iter » 26 lipca 2023, 08:16

Obrazek

Witajcie Ludzie,
Z racji, że wczoraj przyjechałam do domu popularnego gwiazdora Kazika, stwierdziłam, że nie będę gorsza i też dodam jakiś wpis…
Nie wiem trochę od czego zacząć, ale Kazik lekko nakierował mnie co mam zrobić, aby też zdobyć takie duże grono fanów.
Jestem jeszcze w małym szoku, ale opowiem Wam co działo się u mnie w ostatnich dniach 😃
Nie było u mnie kolorowo, więc podzielę się tylko dobrymi przeżyciami!
Kilka dni temu trafiłam do domu Marzenki. To ona zabrała mnie do siebie i pokazała jak stawiać pierwsze kroki w normalnym życiu!
Jestem jej bardzo wdzięczna, to wspaniała i ciepła osoba! Przez te kilka dni zajęła się mną jak nikt inny. Wczoraj rano wyruszyłam na wycieczkę. Nie widziałam jeszcze wtedy gdzie, ale jechałam tam z moją zaufaną osobą Marzenką- wcale się nie bałam❤️
Już z samego rana po długiej wycieczce dojechałam na Pomorze! No i właśnie tam, poznałam słynna madke wariatkę i Kazika!
Całkiem śmieszny duet z nich.
Kazik to ogromny chłopak przy którym wyglądam jak mrówka, ale idąc z nim po osiedlu czułam się bezpiecznie. Można wyczuć, że jest celebrytą- każdy go zna i ze wszystkimi się wita.
Później niestety moja ukochana Marzenka pojechała, trochę byłam smutna, ale moja nowa madka powiedziała, że będziemy się z nią widywać i rozmawiać na kamerce (trochę nie wiem o co chodzi, ale Kazik wspomniał, że jest taka możliwość i on często tak gada ze swoją babcią). A myślicie, że jak Kazik ma babcie to ja teraz też będę miała??
Marzenka zapewniła mnie, że będę miała tutaj dobrze i jeśli będę potrzebowała pomocy mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy.. Tylko nie mam telefonu, ale Kazik pewnie ma.. on ma chyba wszystko 🧐
U mojej drugiej madki też jest fajnie, wczoraj jadłam maliny i truskawki, a jutro podobno pojedziemy na spacer nad morze. Kazik mówi, że tam jest super, ale mam się dobrze zachowywać, bo madka może się zdenerwować i nie będzie nas zabierać. Postanowiłam, że będę robić to co on!
Kazik ma bardzo dużo zabawek i nawet się chciał ze mną podzielić, ale kompletnie nie wiem co się z nimi robi… trochę jeszcze go poobserwuje i będę bawić się razem z nim!
Wczoraj przespałam całą noc, podobno strasznie chrapałam…
Dostałam swoje posłanie i póki co korzystam z niego. Kazik spał ze mną dzisiaj, wydaje mi się, że pilnuje, aby nie zabrała mu madki!
Nie dziwie się, ona jest taka fajna.. głaszcze, całuje, daje smaczki! Życie MARZENIE!
Niestety na dziś muszę już kończyć, bo Kazik chce komputer… 🤨 Jutro obiecał ze znowu mi pożyczy!
Wydaje mi się, że Kazik to mój zaginiony brat… sami spójrzcie! 😎
PS. Marzenko! Przytulam Cię i całuje, nie smuć się- u mnie wszystko gra!
Gabrysia 🥰

Iter

Post autor: Iter » 26 lipca 2023, 08:18

Kazikom się przyspalo 🙈 Czy to jest śniadanie czy też obiad 😁❤❤

Obrazek

Iter

Post autor: Iter » 26 lipca 2023, 12:21

Obrazek

Tak nam Gabrysia napuchła :(
Póki co dostala antybiotyki, przeciwobrzękowe, przeciwbólowe jak obrzęk zejdzie to Wet zobaczy od czego to. Prawdopodobnie zeby :(
Oj ten pseuduszek mocno wszystkie sunie wykończył :(
Jeśli ktoś chciałby wspomoc leczenie każdy grosik ważny

👉https://pomagam.pl/dpp9hf

Iter

Post autor: Iter » 29 lipca 2023, 13:08

Obrazek

Hello Ludzie to ja Kazik pisze ❤ Jestem już z Gabrysią i wspieram ją w niedoli 😥 Wczoraj miała usuwane ząbki opuchlizna dalej jest, ale jestem przy niej i mam nadzieję, że wszystko idzie ku dobremu ❤
Gdyby ktoś chciałby pomóc w leczeniu mojej Sister i wpłacić grosik to podaję zbiórkę i dziękuję z całego serca ❤

https://pomagam.pl/dpp9hf

Iter

Post autor: Iter » 01 września 2023, 16:22

Obrazek

Trzymajcie kciuki, dzis sterylka. Gabrysia ❤

ODPOWIEDZ