Fela DT Wrocław, pod opieka Labradory.info.pl

Labradory w Domach Stałych :)
Morfek

Fela DT Wrocław, pod opieka Labradory.info.pl

Post autor: Morfek » 21 lutego 2020, 09:30

1
Obrazek
______________________________________________________________________________________________________
maść: biszkopt
rodowód: b/d
chip: brak
sterylizacja/kastracja: będzie wykonana
miejsce pobytu: Hotel Legionowo
______________________________________________________________________________________________________
Informacja dla zarejestrowanych użytkowników:
Jeżeli jesteś zainteresowany adopcją, prosimy, zapoznaj się z procedurami adopcyjnymi. Szczegóły znajdziesz:
tutaj.

Kontakt w sprawie adopcji: e-mail: infomaniak@labradory.info.pl

Morfek

Re: 1 - Hotel Legionowo, pod opieka Labradory.info.pl

Post autor: Morfek » 21 lutego 2020, 09:32

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BaHa

Re: FELA DT Wrocław , pod opieka Labradory.info.pl

Post autor: BaHa » 01 marca 2020, 19:51

Czeeść ,dziś dojechałam do DT i od razu pokazałam rezydentowi,kto rządzi :D OCzywiście,nie martwcie się,nic złego mu nie robiłam :P zresztą on mi też pokazał,że potrafi się babie postawić,więc jest remis :lol: Ciocia KAsia nadała mi imię,od dziś jestem FELA-cudownie prawda? Nowe życie,nowa ja ;) Na razie mam problem z załatwianiem potrzeb na zewnątrz,długo spacerowałąm ale nic z tego ale obiecuję,że się nauczę ;) Zaczepiam ciocię szczekaniem i podgryzaniem,aby cała jej uwaga była skupiona na mnie,i ciągle mnie głaskała ale ciocia mówi,że popracuje nade mną . Na smyczy ładnie chodzę,chcieli mnie wykąpać ale wody to ja się boję jak diabeł święconej :P Jutro wizyta u doktora,zobaczymy

Awatar użytkownika
BaHa

Post autor: BaHa » 01 marca 2020, 19:58

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BaHa

Post autor: BaHa » 03 marca 2020, 09:22

9j nie mają że mną lekkoo, ciągle podgryzam i zaciska zęby, abym cała uwaga była na mnie skupiona i tylko ciągle głaskana. Z Odim teżamy spiecia, on twardy chłop, nie daje sobie w kasze dmuchać 🤭 więc mamy spiny o wszystko. Ciocia Kasia, załatwiła kennel klatkę, abym mogła się wyciszyć i spać w nocy, bo inaczej to dreptam cała noc i podgryzam, spać nie mogą. W klatce dobrze się czułam, spałam caaaała noc, trzymajcie za mnie kciuki, aby udało się że mnie zrobić grzeczna dziewczyne 🤞

Awatar użytkownika
BaHa

Re: Fela DT Wrocław, pod opieka Labradory.info.pl

Post autor: BaHa » 10 marca 2020, 20:15

U mnie już troszkę lepiej,zrobiłam w końcu siku na dworze a nie,że trzymam 24h i potem sikam cioci na balkonie :P Z Odim nadal za sobą nie przepadamy ale sie tolerujemy więc nie jest źle :) Wyniki krwi mam dość dobre,delikatna anemia ale nie ma strachu,waga 28kg,podobno jestem masywną suczką i ze 3 kg powinnam wrzucić na plus :P Coś się cioci i doktorowi moje biodra nie podobają,więc przy okazji zabiegu sterylizacji,zostanie wykonane rtg...Łobuziara jestem,budzę ciocię w nocy,bo chcę spać z nimi w łóżku...a jak już mnie wpuszczą,to ich podgryzam...co będa soąc,szkoda czasu na spanie-wolę za uchem drapania :D

Awatar użytkownika
BaHa

Post autor: BaHa » 15 marca 2020, 11:42

Siku i kupa na dworze, więc już załapałem co i jak. Ale ciężko dogaduje się z rezydentem,no cóż jestem zaborcza, nic nigdy nie miałam, więc uznaje, że wszystko jest moje i zabieram a jak się nie da to burkam na Odiego🤷‍♀️ Byliśmy za miastem, Odi chciał się że mną bawić ale ja nie i koniec... Ale na kopanie dziury razem, oj byłam chętna 😁😋 trzymajcie za mnie kciuki abym otworzyła się na kumplowanie z Odim i dała ciotce spać w nocy 🙈

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BaHa

Post autor: BaHa » 15 marca 2020, 11:43

Aaa i dostałam prezenty od cioci Anety z bazarku, które wylicytowala i ki podarowała oraz ciocia Ania dołożył zabawek... Dziękuję❤️

Awatar użytkownika
BaHa

Post autor: BaHa » 15 marca 2020, 11:45

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BaHa

Post autor: BaHa » 30 marca 2020, 09:40

Ciocia nie ma że mną lekko, ciągle ja budzę w nocy bo muszę się podrapac, bo mnie swędzi i swędzi, więc ciotka wpakowała w auto i do doktora. Dostałam zastrzyk, nie wybaczę jej tego, plus leki do domu.. Jestem alergiczka podobno 🤔 ale ciocia mówi, że leki pomagają bo drapaniem już jej nie budzę.. Za to podobno buta na głowę jej w nocy spuściłam. Ale co miał zrobi jak ona spała a ja o 2 w nocy chciałam iść siku, za późno wstała to butem dostała a ja, żem się zesikala🙈😜 z Odim już coraz lepsze relacje mamy, wiadome, trzeba się dogadać w jednej chalupie na krzywy pysk, żyć się nie da. Zobaczcie jak mam fajnie u nich
Obrazek

ODPOWIEDZ