______________________________________________________________________________________________________
maść: biszkopt
rodowód: b/d
chip: brak
sterylizacja/kastracja: będzie wykonana
miejsce pobytu: Hotel Legionowo
______________________________________________________________________________________________________
Informacja dla zarejestrowanych użytkowników:
Jeżeli jesteś zainteresowany adopcją, prosimy, zapoznaj się z procedurami adopcyjnymi. Szczegóły znajdziesz:
tutaj.
Kontakt w sprawie adopcji: e-mail: infomaniak@labradory.info.pl

więc mamy spiny o wszystko. Ciocia Kasia, załatwiła kennel klatkę, abym mogła się wyciszyć i spać w nocy, bo inaczej to dreptam cała noc i podgryzam, spać nie mogą. W klatce dobrze się czułam, spałam caaaała noc, trzymajcie za mnie kciuki, aby udało się że mnie zrobić grzeczna dziewczyne 
Byliśmy za miastem, Odi chciał się że mną bawić ale ja nie i koniec... Ale na kopanie dziury razem, oj byłam chętna 
trzymajcie za mnie kciuki abym otworzyła się na kumplowanie z Odim i dała ciotce spać w nocy 

ale ciocia mówi, że leki pomagają bo drapaniem już jej nie budzę.. Za to podobno buta na głowę jej w nocy spuściłam. Ale co miał zrobi jak ona spała a ja o 2 w nocy chciałam iść siku, za późno wstała to butem dostała a ja, żem się zesikala
z Odim już coraz lepsze relacje mamy, wiadome, trzeba się dogadać w jednej chalupie na krzywy pysk, żyć się nie da. Zobaczcie jak mam fajnie u nich